Naše BIO mandlová mouka se vyrábí z celých loupaných, sladkých mandlí, které se pěstují na slunném ostrově Sicílie. Má vynikající nutriční profil - nízký obsah cukrů a vysoký podíl bílkovin, prospěšných tuků a vlákniny. Mandlová mouka neobsahuje lepek, je tudíž vhodná pro lidi s celiakií.
Použití: Mandlovou mouku můžete použít jako náhradu běžné bílé mouky, lze konzumovat i bez tepelné úpravy. Vhodné zvláště na přípravu dortů, marcipánu, desertů, makrónek, kaší, krémů, na výrobu mandlového mléka.
Složení: 100% BIO mandlová mouka.
Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2524kJ/603kcal, tuky: 55,2g z toho nasycené mastné kyseliny: 3,6g, sacharidy: 23g z toho cukry: 4,5g, vláknina: 8,9g, bílkoviny: 20g, sůl: 0,02g.
Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.
Země původu: Itálie
Hmotnost: 500g