Abychom zaručili kvalitu a autenticitu smyslového zážitku z naší čokolády, vybíráme ingredience podle úžasných zázraků přírody a používáme odborné techniky zpracování. Každá nugátová čokoláda vypráví příběh tradice a čistoty, kombinuje jemné kakao s křupavými lískovými oříšky z Piemontu, ikonicky autentickými. Tato receptura zůstává věrná své původní podobě již od roku 1905 a respektuje povahu ingrediencí. Nyní, v roztíratelné verzi, i nadále oslavuje harmonii mezi silou přírody a vášní pro opravdovou chuť. Vychutnejte si ji po lžičkách, na chlebu nebo jako polevu na zmrzlinu s ovocem.
Složení:
LÍSKOVÁ A KAKAOVÁ POMAZÁNKA S KARAMELIZOVANÝMI ZRNKY LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ. BEZLEPKOVÉ SLOŽENÍ: LÍSKOVÁ pasta z Piemontu 30,4 %, cukr, rostlinné oleje a tuky (slunečnicový olej, kakaové máslo, olivový olej), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 9,2 %, sušené odstředěné MLÉKO 8,6 %, sekané karamelizované LÍSKOVÉ OŘECHY z Piemontu (cukr, LÍSKOVÉ OŘECHY z Piemontu 48 %) 8,0 %, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, mleté vanilkové lusky. MŮŽE OBSAHOVAT STOPY JINÝCH OŘECHŮ.