Srce bez lepku
Lískové oříšky z italského regionu Piemonte se řadí mezi nejlepší na světě. Jak jinak si je vychutnat než v objetí vysoce kvalitní mléčné čokolády ve tvaru srdce?
Italská oblast rozprostírající se od italského Langhe po Montferrat je uvedena na seznamu světového dědictví UNESCO. Pro gurmány oblast zaslíbená. Je známá pro svá vynikající piemontská vína, nejlepší lanýže na světě a lískové oříšky známé pod označením Nocciola del Piemonte. Vysoký obsah olejů jim dodává nenapodobitelnou sladkost a jemnou texturu. Lískové oříšky z Piemontu se pěstují podle přísných pravidel a jsou chráněny certifikovaným označením. Nejvyšší kvalita nese značku I.G.P. Piemont. A právě tyto oříšky najdete v lahodné mléčné čokoládě z výběrových kakaových bobů, zastoupeny jsou zde z celých 25 %.
Složení: lískové oříšky z Piedmontu (25%), cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, mléčný tuk bez vody, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2504kJ/603kcal, tuky: 43,7g z toho nasycené mastné kyseliny: 18,1g, sacharidy: 41,0g z toho cukry: 39,5g, bílkoviny: 9,5g, sůl: 0,23g.
Hmotnost: 200g
Skladujte při teplotě do 18°C.