Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který je sbírán ručně. Získané krystalky kokosového cukru mají jemně karamelovou chuť. V jižní a jihovýchodní Asii se používá již stovky let jako tradiční a oblíbené sladidlo. Cukr z kokosových květů je čistě přírodní a neprochází procesem rafinace. Zázvor dodá lehce pikantní chuť, která se výborně snoubí s karamelovým aroma kokosového cukru a zároveň pomáhá k příjemnému prohřátí celého organismu v chladných obdobích.
Použití: Můžete přidat do kávy, smoothies, teplých i studených nápojů. Můžete přidat také do různých dezertů místo bílého cukru.
Složení: 99 % kokosový cukr, 1 % zázvor.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 1637kJ/391kcal, tuky: 1g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9g, sacharidy: 95g z toho cukry: 81g, bílkoviny: 0,8g, sůl: 0,13g.
Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.
Země původu: Indonésie
Hmotnost: 100g