BIO, 100% PŘÍRODNÍ, BEZ LEPKU, VEGAN
BIO kokosový cukr se získává z ručně sbíraného nektaru květů kokosových palem z ekologického zemědělství. Je čistě přírodní a neprochází procesem rafinace. Výsledné krystalky jemně karamelové chuti slouží již stovky let jako tradiční a oblíbené sladidlo v jižní a jihovýchodní Asii.
Použití: Osladit si můžete kávu, vhodný je také k pečení pro přípravu nejrůznějších moučníků, přidává se rovněž do smoothies, teplých i studených nápojů a rozličných dezertů místo běžného cukru.
Složení: 100 % BIO kokosový cukr.
Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 1699kJ/400kcal, tuky: 0,3g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3g, sacharidy: 98g z toho cukry: 98g, bílkoviny: 1,5g, sůl: 0,72g.
Skladujte v suchu. Chraňte před sluncem.
Země původu: Indonésie
Hmotnost: 250g