Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který je sbírán ručně. Získané krystalky kokosového cukru mají jemně karamelovou chuť. V jižní a jihovýchodní Asii se používá již stovky let jako tradiční a oblíbené sladidlo. Cukr z kokosových květů pochází z ekologického zemědělství, je čistě přírodní a neprochází procesem rafinace.
Použití: Můžete přidat do kávy, smoothies, teplých i studených nápojů a také do různých dezertů místo bílého cukru.
Složení: 100 % BIO kokosový cukr.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 1699kJ/400kcal, tuky: 0,3g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3g, sacharidy: 98g z toho cukry: 98g, bílkoviny: 1,5g, sůl: 0,72g.
Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.
Země původu: Indonésie
Hmotnost: 500g